temperatuer tinggi & korosi lalawanan hateup lambar

Pondok Description:

Dina pasar industri jeung korosi, Shengyu Angu hateup lambar dijieun tina résin poliéster (jenuh) jeung serat gelas alkali bébas salaku bahan dina kaayaan produksi canggih technology.Shengyu toughtest panel roofing atanapi siding ku beurat nominal of 3.4KG / Méter tur kurang 75% kaca reinforment.It urang seuneu retarant, loba dipaké dina wangunan industri, gudang, workshop, expecially cocog pikeun kimia na samelting tutuwuhan anu di korosi tinggi na suhu luhur. Specificatio ...


  • Kuantitas Min.Order: 1000meters
  • Suplai Kamampuhan: 100 000Meters per Bulan
  • Port: Wuhan, Shanghai
  • Pamayaran Sarat: L / CT / T
  • jéntré produk

    8d1501a9-9241-4dea-9175-b1f269aef377Dina pasar industri jeung korosi, Shengyu Angu hateup lambar dijieun tina résin poliéster (jenuh) jeung serat gelas alkali bébas salaku bahan dina kaayaan produksi canggih technology.Shengyu toughtest panel roofing atanapi siding ku beurat nominal of 3.4KG / Méter tur kurang 75% kaca reinforment.It urang seuneu retarant, loba dipaké dina wangunan industri, gudang, workshop, expecially cocog pikeun kimia na samelting tutuwuhan anu di korosi tinggi na suhu luhur.

    spésifikasi

    model kakandeleun rubak panutup Width Purlin Spasi panjang beurat warna
    T1005 1,7 ± 0.1mm 1005mm 940mm 1600mm-1800mm salaku dibutuhkeun 3.2 ± 0.2KG / ㎡ Bodas, Bulao, Gray
    W1050
    1,7 ± 0.1mm 1050mm 940mm 1600mm-1800mm salaku dibutuhkeun 3.2 ± 0.2KG / ㎡ Bodas, Bulao, Gray

    fd52508c-61aa-4462-ac0a-db7ca53f5660

    kelir

    3faa9a6c-7aed-4bbe-b667-be802cdaab1d

    barang-barang tambahan

    1e4204ce-570d-4024-8ee4-4dbc9d7adbf9

    Fasteners

    cb6ac7e7-7957-4727-b02d-263468d4b074

    hal nu husus

    1

    2

    3

    4

    5

    6

    Cuaca Résistansi
    Salaku beungeut ditangtayungan ku palapis fluorocarbon weatherable na résin poliéster, malah na kakeunaan ultraviolet radiasi, panas, chillness, dampness na korosi, Angu hateup lambar tetep kuatna warna na properites fisik.

    Anti korosi
    bahan atah, résin na serat, anu lalawanan jeung asam sarta alkali. Nempokeun percobaan urang, soaking Angu roofing mungguh dina asam hidroklorat (15%), atawa asam sulfat (20%), atawa kalsium hidroksida (5%), atawa asam hidroflorat (40%), eta ngajaga kinerja sarta penampilan fisik na.

    Stabilitas dimension geometri, suhu luhur lalawanan
    hawa produksi Augu hateup lambar leuwih 180 ℃, hawa distorsi panas leuwih luhur batan 250 ℃, koefisien ékspansi termal nyaeta 1.95x10-5 ℃ -1, produk nu teu muncul bending deformasi dina applicaton.

    Padet
    Angu hateup lambar pamakéan serat alkali bébas kaca salaku bahan, geus kuat saperti lambar baja. Lamun datang hujan es atawa dampak kuat sejen, aya nu henteu retakan. Urang bakal ngaganti sepré nu haratis lamun hujan es dina 50mm hasil diaméterna di perforation.

     

    Lalawanan ka beban beurat
    Alatan bahan jeung wangunan ilmiah, Angu hateup lambar boga kabisa anti beban kuat. Di wewengkon windy atawa sireum, rohangan purlin tiasa lega nepi ka 2 méter.

     

    lalawanan beban angin
    Angu hateup lambar téh padet tur tangguh, desain sareng asesoris profésional, bisa tahan 2000pa angin (sarua jeung tingkat anggur 8-10)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!