Kaca serat bertulang résin hateup lambar RY720-B

Pondok Description:

Shengyu synthetic resin roof sheet, coated with Geloy ASA resin, is a special 3-layer co-extruded roof sheet. Traditional roof tiles pattern with rich colors in light slab that is easy to install. It is a very sturdy slab, resistant to wind and hail, can also be used where a high esthetic factor is required.  What’s more, it remains stable in color and physical properties under ultra-violet radiation, dampness, heat, chillness and impact.     Specification Thickness Width Cover W...


  • Kuantitas Min.Order: 1000meters
  • Suplai Kamampuhan: 100 000Meters per Bulan
  • Port: Wuhan, Shanghai
  • Pamayaran Sarat: L / CT / T
  • FOB Harga: 5.65-9.99 / méter pasagi
  • jéntré produk

    metoda instalasi

    e31d3a97-f356-4167-9e9f-933e164afba7Shengyu résin sintétik hateup lambar, coated kalawan résin Geloy Asa, nyaéta 3-lapisan ko-extruded hateup lambar husus. hateup Tradisional Kotak pola kalawan kelir beunghar slab lampu nu Gampang install. Ieu mangrupakeun slab pisan sturdy, tahan ka angin jeung hujan es, ogé bisa dipaké tempat faktor esthetic tinggi anu diperlukeun. Naon deui, eta tetep stabil dina warna jeung sipat fisik dina ultra-Violet radiasi, dampness, panas, chillness sarta dampak.

     

     

    spésifikasi

    kakandeleun rubak panutup Width Purlin Spasi panjang beurat beungeut warna
    3.0 ± 0.1mm 720mm 640mm 660mm sakumaha diperlukeun (integer multiple of 219) 6kg ± 0.1kg Matte atanapi Ngabogaan Biru, caang Beureum, Gray, Deep Beureum, Terracotta

    3d6f747a-4cff-4d15-bafe-d02b36754799

    a71c0f9d-f45f-4c4a-a1bc-1d249068d9cf

    kelir

    370ce32f-a66b-4aa0-8955-8a5e41971a13

    barang-barang tambahan

    771367f2-2205-47d1-8d00-a6d57161eef8

    Fasteners

    25993ace-91d3-4944-9bfe-1e469e79a2b9

    Fitur

    Lalawanan cuaca nonjol
    Salaku bahan lapisan luhur, résin rékayasa Geloy dijieun ku gé geus extraordinarily cocog pikeun pamakéan outdoor. Malah kakeunaan radiasi ultra-Violet, dampness, panas, chillness sarta dampak, anu produk tetep kuatna warna jeung sipat fisik. Tés dilaksanakeun di sepuh puseur Test of Arizona sarta Florida ngabuktikeun yén aya kirang ti △ E 5 dina 10 taun.
     
    Shengyu synthetic resin roof sheet passes 10,000h aging test by China National Test Center for Chemical Building Materials and its result is △E3.85
     
    High impact strength and resistance to extreme climate
    Shengyu synthetic resin roof sheet is tested by falling sphere impact test,( a 1kg steel ball falls freely from 2 meters high on sheets ) which proves no crack. Tested by ten cycles of freeze and melting, it proves no swelling, frothiness, peeling-off or crack.
     
    Alus kinerja anti korosi
    Geloy ASA resin roof sheet has great performance in anti-corrosion test, which will not decline by erosion of rain and snow. Geloy resin is resistant to many chemicals, such as acid, alkaline, salt, etc. Therefore, it is suitable for outdoor application in costal area with serious salt fog corrosion and heavy air pollution.
     
    Timer meresihan
    Beungeut lambar hateupna téh padet tur mulus, nu boga pangaruh anu sarua sakumaha daun Seroja. Teu nyerep lebu jeung bisa gampang cleaned ku hujan.

    Alus anti beban kinerja
    Shengyu résin sintétik hateup lambar boga kapasitas kuat pikeun bearing beurat. Tes, anu dilakukeun ku Shanghai Municipal Gedong Bahan Cibalong Quality pengawasan sarta Station Test, ngabuktikeun yen aya retakan dina kaayaan tina 660mm ngarojong bentang jeung beban 150kg dilarapkeun.

    Beurat lampu
    Hiji sapotong baku tina 720mm hateup lambar weighs 5,9 ± 0.1kg.

    Friendly-lingkungan
    Jeung Cina bijil tina Lingkungan panyiri, produk ieu ngabuktikeun euweuh radiasi, bahan volatilizable jeung polusi. Naon deui, eta bisa ditumpes didaur.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • handing

    Salila nanganan, nu produk kedah teu dialungkeun ulah ngaruksak atawa scratching beungeut produk. Pikeun lambar tunggal leuwih panjang batan 8m, cukup titik ngarojong penting pikeun nyingkahan cracking kotak.

    panyimpenan

    Salila nanganan, nu produk kedah teu dialungkeun ulah ngaruksak atawa scratching beungeut produk. Pikeun lambar tunggal leuwih panjang batan 8m, cukup titik ngarojong penting pikeun nyingkahan cracking kotak.

    Pakakas instalasi

    4

    Fttings

    6Mangga ngumpul di karét ring waterproof kana gasket saméméh ngaropéa nu screws roof.The teu kudu fastened teuing tightly.Finally nyorong panutup waterproof onto nu screws pageuh.

     

     

     

    7screws kudu dibereskeun vertikal ka surface.Screws lambar kalayan panjang diaméterna 75mmand of 6.3mm anu diperlukeun pikeun ngalereskeun kotak utama.

     

     

     

    pitch

    Shengyu résin lambar anu lumaku pikeun hateup pitches ti 20 nepi ka 80.For pitch saluareun rentang ieu, ukuran husus kudu dilaksanakeun salila instalasi.
    underneath Struktur

    10

    1. Struktur Dek
    beungeut dek kedah lemes, anu bahan tina dek kedah tina deformasi leutik, dek kedah langkung ti 12mm kandel (nurutkeun kana bentang purlin).
    A gap 3-5mm antara dua decks penting pisan pikeun deformasi.
    The gulungan waterproof kudu unrolled mulus tur vertikal ku tumpang tindih akurat.

    2. Struktur Steel
    The sudut struktur baja kudu persis dikawasa mangsa ngolah, nu bakal pangaruh pitch hateupna. Simpangan tina sudut bakal ngabalukarkeun hiji hateup henteu rata.
    Ali nu steels kedah anti korosi dirawat.

    3. Struktur beton bertulang
    The underlay beton boga pangaruh krusial dina evenness of hateupna, sedengkeun inserts study na purlins kedah pisan rapih tur di pesawat a.
    Duanana inserts baja jeung kai study na purlins kedah anti korosi diolah pikeun manjangkeun umur struktur hateup.
    Purlins baja kudu dilas kana inserts baja study na purlins kai bisa dipaku kana inserts kai study langsung.

    Perhatian! Taya hateup kotak lengkep bisa ngajawab masalah waterproofing ku sorangan, keur imah normal, kudu aya underne

    purlin

    1. Anti korosi perlakuan: purlins Metal kudu coated kalawan hiji lapisan cat anti karat jeung dua lapis coatings pagawean. Purlins kai kudu coated kalawan anti korosi atawa minyak aspal.
    2. purlin luhur kudu boga 180mm jarak ti garis sholawat dina urutan masang Kotak sholawat.
    3. purlin handap kudu boga jarak 50-70mm ti eave nu.
    4. spasi purlin nyaeta 660mm pikeun Royal Genténg.
    liang hawa

    1. Anti korosi perlakuan: purlins Metal kudu coated kalawan hiji lapisan cat anti karat jeung dua lapis coatings pagawean. Purlins kai kudu coated kalawan anti korosi atawa minyak aspal.
    2. purlin luhur kudu boga 180mm jarak ti garis sholawat dina urutan masang Kotak sholawat.
    3. purlin handap kudu boga jarak 50-70mm ti eave nu.
    4. spasi purlin nyaeta 660mm pikeun Royal Genténg.
    Liniér Panas ékspansi

    Shengyu résin hateup lambar ngabogaan koefisien of ékspansi linier 0.0000493 / ℃ .In urutan pikeun ngidinan ékspansi linier normal tina lambar, urang mamatahan ka bor liang kalawan diaméter 2-3mm badag ti éta tina screw, terus nyieun ngaropéa ka ulah sagala dilatation tina sheet.Please ulah nyieun ngaropéa nu teuing pageuh.
    Instalasi Of Genténg Utama 15

    alignment bener pohara penting pikeun euweuh urusan jenis struktur hateup, ukur ieu tiasa lambaranana bisa dirakit raket tur straightly The garis nangtung kedah 50 ~ 70mm ka pedalaman sidewall pikeun hateup gabled, sarta garis horizontal 150mm ka purlin handap .

    Teundeun lambaran munggaran sacaket mungkin ka garis konstruksi nangtung, ngalereskeun onto kotak mimiti baris nangtung kadua, nurutkeun ngarojong framework.The Baris kahiji kedah sahandapeun sadaya kaayaan jadi perforated.
    Fixings kudu dirakit dina crest gelombang kotak.

    perawatan tinangtu perlu dicokot lamun aligning baris kahiji kusabab dina cadar lila malah hiji pinding kaluar tina sababaraha milimeter pikeun tiap lambar bisa nyieun masalah.

    Lajeng buka dina ngalakonan ngaropéa kadua, tumpang tindih lambaran kadua laterally onto kahiji sarta ngalereskeun kalawan screws diri dina kotak kahiji panghandapna atomna tumpang tindihna nu.

    Tetep dina alignment bener tina fixings kami nyarankeun pamakéan hiji garis rujukan dibereskeun ka ekstrim tina usuk teh.

    16Nuluykeun dina cara nu sarua jeung cadar katilu jeung saterusna, sarta deui pariksa-kondisi opat lembar, teras ngalereskeun on unggal kotak lianna.
    Nyusun laporan cadar dina cara nu sarua dugi final salah, upami diperlukeun, lebar lambaran pamungkas bisa kudu dipotong sasuai.

    Perhatian! Unggal lambar kudu dirakit sacaket mungkin hiji nu tindih.

     

    Pikeun baris kadua urang nyarankeun sakumaha salawasna nu dimimitian ti kénca ku lambaran anu motong di satengah lengthways (tilu jajar Kotak) .This ngidinan Anjeun pikeun nuluykeun ku tumpang tindihna horizontal ti barisan staggered, sarta sakumaha misalna maneh ulah kawin silang a opat cadar dina tumpang tindihna nu.

     

     

    Lambaranana sésana motong di awal teu wasted sakumaha maranéhna bisa dipaké dina ahir roofing sakumaha pangaluyuan.
    Ngalengkepan sisi sabalikna dina cara nu sami.
    Baris nepi kana barisan nangtung tina Kotak di sisi sabalikna jeung pamadegan kahiji, dina urutan keur ngumpul kotak sholawat.

    17

    18Perhatian! Pikeun lamping handap atanapi di zona utamana windy atanapi rainly éta luyu jeung ngégél tumpang tindihna nu ku résin sealant atawa silikon sealant.

    Pikeun sisi segitiga tina hiji hateup opat lamping, lambaran kahiji kudu dimimitian ti tengah, lajeng neruskeun duanana arah kénca jeung katuhu.

     

    Motong lambaranana sapanjang garis hip mun asesemble sholawat diagonal

     

    sholawat Genténg

    20Pamasangan kotak sholawat kudu dimimitian ti hiji side.For kotak kahiji, nya kudu satengah motong pikeun nyingkahan kawin silang ti opat cadar dina tumpang tindihna nu.
    Timer screws kalawan panjang 75mm sarta diaméter 6.3mm bakal diperlukeun pikeun ngalereskeun kotak sholawat kana miara tile.Take utama teu ngalereskeun sholawat deukeut tepi ka sahingga teu gaduh masalah resapan.

    Perhatian! Pikeun lamping handap atanapi di zona utamana windy atanapi rainly éta luyu jeung ngégél tumpang tindihna nu ku résin sealant atawa silikon sealant.

     

     

     

    Genténg diagonal

    22Salaku kana pamasangan sholawat diagonal, nya kudu Blok tetep lempeng kalayan hip nu line.Self-screws kalawan panjang 75mm sarta diaméter 6.3mm anu diperlukeun pikeun ngalereskeun edges prefabricated ka tile.Diagonal sholawat kotak utama kudu dipasang ti handap nepi ka luhur jeung mangrupa tumpang tindihna of 50mm.

     

     

     

     

     

    Tilu arah Ambat

    24

     

    Hiji konéksi tilu arah dipaké salaku unsur gabung antara sholawat liniér jeung salah diagonal pikeun hateup opat lamping.

     

     

     

     

     

    gawir

    The comer dijieun ku ngagabung dua pitches converging disebut valley.Position sarta ngalereskeun dua strips paralel, 240 mm ti puseur comer dina, sajajar jeung comer of lebak.
    Ngalereskeun teh talang lebak dilakukeun dina panel résin sintétik atawa logam dina strips maké timer screws atawa kuku.

    Galvanized lebak roll ogé bisa dipaké pikeun lebak gutter.Position eta dina juru mimitian ti garis sholawat, netepkeun eta handap taliti dina slab.Begin mun ngalereskeun edges ekstrim tina lebak dina strips maké timer screws atawa kuku.

    Lambaranana pakait jeung garis lebak kudu tos ngawangun saméméh positioning, tapi nyingkah kamungkinan ngagantung éta deui, sanggeus ngaropéa, mun boga garis lebak sampurna lempeng.

    26

    Sambungan Jeung Besar

    Paké sidewall kedip-kedip dilakukeun dina Shengyu panel résin atawa logam, lengket dewan kedip-kedip jeung témbok jeung Kotak ku timer screws atawa kuku sarta ngégél kana tungtung luhur kedip-kedip jeung sealant silikon.

    28

    Sambungan Jeung Chimneys
    Paké sidewall kedip-kedip dilakukeun dina Shengyu panel résin atawa logam, lengket dewan kedip-kedip jeung témbok jeung Kotak ku timer screws atawa kuku sarta ngégél kana tungtung luhur kedip-kedip jeung sealant silikon.

    30

    Paké résin sintétik atanapi flashings logam, lengket dewan kedip-kedip jeung témbok jeung Kotak ku timer screws atawa kuku sarta ngégél kana tungtung luhur kedip-kedip jeung sealant silikon. (Tempo diagram luhur)
    Flashings anu dianjurkeun diolah dina situs ku dewan logam, salaku pitches hateup sarta posisi chimneys mangrupakeun variabel pikeun roofs béda.
    Aluminium atawa galvanized gulungan ogé bisa dipaké pikeun konéksi antara Kotak jeung chimney.Stick kana gulungan ka cadar sagala sabudeureun chimney.Fix tungtung nu sejen gulungan kana liang haseup ku kuku lajeng ngégél kana tungtung luhur.

    31 32

    Sambungan Jeung Skylight
    The cadar kudu dirakit dina cara biasa dugi meunang deukeut ka skylight nu.

    Candak ukuran pasti tina skylight, make hiji slot pasti dina lambaran ku polisher fléksibel atawa ragaji ipis-huntu portabel.
    Tumpang tindih dina hinge kalungguhan pikeun sambungan handap dina lambaran tiled sarta bentukna eta kalawan leungeun Anjeun pikeun nyocogkeun lambar sumur.
    Lajeng, nempatkeun lambaran ngawangun, pas eta ogé kana samping sareng sambungan luhur jeung tumpang tindihna di bagian, kalayan tungtungna sahiji elemen inferior nu hinge kalungguhan dina sisi handap skylight kana.

    34

    Terminal diagonal-Ambat

    36

    Saatos pagawean nu assembling of sholawat diagonal, nyelapkeun terminal sapotong sholawat diagonal kana tungtung handap sholawat diagonal, sarta ngalereskeun ka sholawat diagonal ku rivets.

     

     

     

     

     

     

    Board kapal tongkang

    Saatos pagawean nu assembling of sholawat diagonal, nyelapkeun terminal sapotong sholawat diagonal kana tungtung handap sholawat diagonal, sarta ngalereskeun ka sholawat diagonal ku rivets.

    38

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!