FRP daylighting lambar WW1025

Pondok Description:

The FRP daylighting sheet,also called the fiberglass reinforced polyester daylighting sheet,consists of the high-performance protective film,unsaturated polyester resin and giberglass.Popular for its stablility and durability,it is widely used in stadium,greenhouse,entertainment for the roofs and walls .     Specification Model Thickness Width Cover Width Length Weight Color TT980 1.0mm,1.5mm,2.0mm,2.5mm 980mm 900-1200mm As Required 1.6-3.8KG/M White,Blue,Grey,Translucent WW...


  • Kuantitas Min.Order: 1000meters
  • Suplai Kamampuhan: 100 000Meters per Bulan
  • Port: Wuhan, Shanghai
  • Pamayaran Sarat: L / CT / T
  • FOB Harga: 2.99-8.99 / Méter / méter pasagi
  • jéntré produk

    metoda instalasi

    9d197de9-819a-4c81-bb42-17a2731cbe9aThe FRP daylighting lambar, disebut oge orat bertulang poliéster daylighting lambar, ngawengku tinggi-pagelaran pilem pelindung, résin poliéster jenuh na giberglass.Popular pikeun stablility sarta durability, mangka loba dipaké di stadion, rumah kaca, hiburan kanggo roofs na tembok.

     

     

    spésifikasi

    model kakandeleun rubak panutup Width panjang beurat warna
    TT980 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm 980mm 900-1200mm salaku dibutuhkeun 1.6-3.8KG / M Bodas, Bulao, Gray, tembus
    WW1025 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm 1025mm 940-1200mm salaku dibutuhkeun 1.6-3.8KG / M Bodas, Bulao, Gray, tembus

    4430b8f4-f078-4f1f-b5bc-dfefd5f61a76

    Fitur

    Lalawanan cuaca nonjol
    Shengyu FRP daylighting lambar, mémbran anti sepuh na tiasa ampir sagemblengna filtrate tambahan-Violet jeung nyieun kahirupan layanan leuwih 20 taun.

    Kakuatan dampak tinggi
    Shengyu FRP daylighting lambar, kalayan unjuk punjul na pikeun anti dampak na flexural modulus low, éta bisa nanggung serangan tina angin kuat atawa batur.

    Nonjol termal-stabilitas
    Shengyu FRP daylighting lambar, hawa aplikasi na Bulan to110 ti-38 kalayan ukuranana géométri stabil.

    Alus kinerja anti korosi
    résin FRP tahan ka loba kimia kawas asam, alkali, uyah, jeung sajabana

    Warna dingawitan
    Shengyu FRP daylighting lambar, nganut mémbran diimpor na lapisan anti sepuh, ngajamin stabilitas warna na transmittance lampu.

    Timer meresihan
    Beungeut lambar hateupna téh padet tur mulus, nu boga pangaruh anu sarua sakumaha daun Seroja. lt teu nyerep lebu jeung bisa gampang cleaned ku hujan.

    Transmision lampu
    The transmisi lampu tina cahaya lambar Shengyu FRP mangrupa 60-85%. Lampu ngaliwatan FRP cahaya scatters lambar na téh hampang. lt moal ngabentuk band lampu kituna nyieun caang indoor.

    00c27978-3822-46db-b343-5b1062958763

    Paraneters fisik

    1f09b853-e06a-476f-b776-80442bd0824d


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • The FRP daylighting lambar mangrupakeun produk daylighting awét dirancang pikeun weathering resistance.install eta taliti sieun karuksakan atawa scratch, nu bisa pangaruh layanan na life.In nu gabungan kuir sahiji kolom lambaran daylighting jeung lambaran warna baja, urut bakal nempatkeun leuwih kiwari dimungkinkeun.
    Ngabenerkeun install Métode Incrrect Pasang Métode

    001

    1.The diaméterna bore kedah janten 2-3mm leuwih ti diaméter ngaropéa screw sieun ékspansi disababkeun ku panas sarta kontraksi disababkeun ku tiis.

    2.A premium washer waterproof kudu nempatkeun antara hiji screw sarta lambar daylighting keur épék waterproof na dustproof.

    3.A dua kali sided tape napel kudu nempatkeun leuwih purline pikeun sieun dina gesekan langsung antara lambaran daylighting na purline nu.

    4.There kedah dua kaset napel dua kali sided dina pangkonan nangtung posisi gabungan keur éfék waterproof.

    5.In neundeun hiji lambar daylighting, ulah nempatkeun stress ka dinya sieun pegatna na.

    2

    Plan perenah

    3

    Catetan:

    1.The bagian kénca dina gambar di luhur téh perenah kami dianjurkeun, sedengkeun bagian katuhu nyaéta hiji inadvisable.

    2.The cara pangalusna tina pangkonan gabungan antara lambaran daylighting na lambaran warna baja teh gabungan kuir pinuh mimitian ti ridges ka eaves atanapi mimitian ti ridges mun purlines sentral pikeun kusabab alesan katut:

    Kuring The daylighting lambar na lambaran baja nu sahandapeun molding processes.As béda kami kabéh nyaho, lambaran baja mana ngaliwatan prosés rolling tiis, hasilna sudut intersecion relatif leutik, sedengkeun lambaran daylighting mana ngaliwatan prosés thermosetting, hasilna mangrupa sudut badag simpang. (mun sudut NANGTANG teuing leutik, stress na sésana baris kacida luhurna, ku kituna eta bakal matuh ka cracking atawa malah megatkeun dina pamakéan.) Ku sabab eta leuwih sasaena nempatkeun lambaran daylighting leuwih lambaran baja .

    II.For alesan di luhur, lambaran daylighting condong boga crest gelombang rada gedé ti lambaran baja manten, nu ngabantuan cocog lambaran daylighting onto lambaran baja better.On sabalikna, upami lambaran baja ditunda leuwih lambaran daylighting , aranjeunna moal cocog jadi ogé, sanajan hasilna dina crest gelombang cracking dina lambaran daylighting, nu salajengna bakal ngakibatkeun leakage.A cai Asép Sunandar Sunarya horizontal sinambung cadar daylighting henteu janten teuing lega, atawa pagawe konstruksi bisa kembangan dina pita daylighting dina prosés konstruksi sawah, anu bisa ngakibatkeun cracking lambaran daylighting (ngabalukarkeun cai leadage) atawa malah kacilakaan (batur ragrag ka handap tina luhur)!

    Teken titik normal

    gelombang umum lambar kuir gabungan: nempatkeun lambaranana daylighting langsung onto lambaranana baja sabudeureun profiled jeung pita karét butil fastened ka mendi dina sisi lembar baja; The tungtung sapanjang panjang daylighting lambar bakal ditunda purline kana, tindih dina lambar baja ku leuwih 250mm, dua lembar 2 * karét 20mm butil kasét dina pangkonan tungtung gabungan.

    6

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!