Taros Kami

Bahan Hubei Shengyu Gedong Co., Ltd.

alamat

No.180 Xinglong Rd, Duodao District, Jingmen Kota, Hubei PR Cina

telepon

(+86) 724-2499177

Fax: (+86) 724-2499199

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat!