Asa UPVC corrugated hateup lambar W1025

Pondok Description:

Shengyu UPVC corrugated hateup lambar, dijieunna tina uPVC, herang finish jeung résin Asa. Eta tetep stabil dina warna jeung sipat fisik dina ultra-Violet radiasi, dampness, panas, chillness sarta dampak. Hal ieu loba dipaké dina workshop, gudang, perumahan sarta sagala rupa roofs permanén kalawan sajarah sababaraha taun aplikasi di loba nagara maju. Shengyu UPVC hateup lambar mangrupakeun pilihan anyar pikeun konstruksi roofing na témbok cladding. Éta tangguh, awét dina warna na lightweight, tha hadé ...


  • Kuantitas Min.Order: 1000meters
  • Suplai Kamampuhan: 100 000Meters per Bulan
  • Port: Wuhan, Shanghai
  • Pamayaran Sarat: L / CT / T
  • FOB Harga: 2.99-7.75 / méter pasagi
  • jéntré produk

    metoda instalasi

    5a9bb4a6-dfe7-41e7-9ba5-ff1a86a8fc61Shengyu UPVC corrugated hateup lambar, dijieunna tina uPVC, herang finish jeung résin Asa. Eta tetep stabil dina warna jeung sipat fisik dina ultra-Violet radiasi, dampness, panas, chillness sarta dampak. Hal ieu loba dipaké dina workshop, gudang, perumahan sarta sagala rupa roofs permanén kalawan sajarah sababaraha taun aplikasi di loba nagara maju.           

    Shengyu UPVC hateup lambar mangrupakeun pilihan anyar pikeun konstruksi roofing na témbok cladding. Éta tangguh, awét dina warna na lightweight, hadé ti logam jeung lambar galvanized. Leuwih penting, éta moal karat dina taman industri beurat.

     

    spésifikasi

    kakandeleun rubak panutup Width Purlin Spasi panjang beurat beungeut warna
    1.5mm, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm 1025mm 940mm 800mm salaku dibutuhkeun 3.0-6.0KG / ㎡ herang Bodas, Bulao, Gray, Terracotta, Beureum

    f4f42e1c-aa2a-4bf1-a93b-2fe1d0663747

    kelir

    73e0f397-128d-45cf-a475-80c9e7fe4807

    barang-barang tambahan

    b5b72396-5a68-43cc-a874-9422022fd7a2

    Fasteners

    78fca942-8991-4f16-84d4-72051e4bbb78

    Fitur

    Lalawanan cuaca nonjol
    Salaku bahan lapisan luhur, résin Asa rékayasa nyaeta extraordinarily cocog pikeun pamakéan outdoor. Malah kakeunaan radiasi ultra-Violet, dampness, panas, chillness sarta dampak, anu produk tetep kuatna warna jeung sipat fisik. Tés dilaksanakeun di sepuh Test Center of Arizona sarta Florida ngabuktikeun yén aya kirang ti △ E 5 dina 10 taun.
    Shengyu hateup plastik lambar pas 6,000h test sepuh ku Cina Nasional Center Test pikeun Kimia Bahan Gedong tur hasilna na △ E <4.
     
    High impact strength and resistance to extreme climate
    Shengyu UPVC corrugated roof sheet is tested by falling sphere impact test,( a 1kg steel ball falls freely from 1.5 meters high on sheets ) which proves no crack. Tested by ten cycles of freeze and melting, it proves no swelling, frothiness, peeling-off or crack.

    Insulasi termal
    Shengyu UPVC corrugated hateup lambar, na modulus konduksi panas téh 0,325 W / m. K, anu sarua 1/3 jeung nu tina 10mm cadar liat ketebalan, 1/5 jeung nu tina 10mm cadar semén ketebalan, 1/2000 sareng anu tina ketebalan 5mm cadar warna baja.

    Alus kinerja anti korosi
    Shengyu UPVC corrugated hateup lambar, lapisan pabeungeutannana (résin Asa) boga prestasi hébat dina test anti korosi, nu moal nampik ku erosi hujan jeung salju. Résin Asa tahan ka loba kimia kawas asam, alkali, uyah, jeung sajabana Ku sabab eta mangrupakeun cocog pikeun aplikasi outdoor di wewengkon costal kalayan serius korosi kabut uyah sarta polusi udara beurat.

    Timer meresihan
    Beungeut lambar hateupna téh padet tur mulus, nu boga pangaruh anu sarua sakumaha daun Seroja. Teu nyerep lebu jeung bisa gampang cleaned ku hujan.

    Alus anti beban kinerja
    Shengyu UPVC corrugated hateup lambar boga kapasitas kuat pikeun bearing beurat. Tes, anu dilakukeun ku Shanghai Municipal Gedong Bahan Cibalong Quality pengawasan sarta Station Test, ngabuktikeun yen aya retakan dina kaayaan tina 800mm ngarojong bentang jeung beban 150kg dilarapkeun.

    Beurat lampu
    Hiji sapotong baku tina lambaran hateup weighs 1.87-6.0kg per méter pasagi.

    Friendly-lingkungan
    Jeung Cina bijil tina Lingkungan panyiri, produk ieu ngabuktikeun euweuh radiasi, bahan volatilizable jeung polusi. Naon deui, eta bisa ditumpes didaur.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 8ff8fb94-7b08-47e7-ba20-78713fff056c

    1.UPVC (Asa) cadar rooing anu lumaku pikeun hateup pitches ti 8 ° ka 22 °, kalawan bentang purlin henteu leuwih ti 800mm. 9c176ce7-8c7d-4c04-8b37-77a72e098a6b
    T980 hateup lambar anu lumaku pikeun hateup pitches ti 6 ° ka 22 °, kalawan bentang purlin henteu leuwih ti 1200mm.

    2.Thermal insulating bahan moal bisa dipaké sacara langsung di handapeun lambar éta.

     

    3.Installation:
    Mangga ngagunakeun tangga atawa fasilitas séjénna required salila instalasi.
    Mangga ulah nangtung diantara dua purlins salila instalasi.
    Pikeun hateup gabled, cadar dina saban gigir kudu dipasang dina waktos anu sareng jeung kotak sholawat.
    Instalasi teu dianjurkeun bisa dilumangsungkeun dina suhu nu handap -5 ℃. 4f036b2d-9e31-4701-a045-64e4c46ab96c
    Install ku roofers profésional pikeun mastikeun kualitas instalasi.

    4.Overlap
    horisontal tumpang tindihna ku hiji gelombang sarta tumpang tindihna nangtung teu kurang ti 100mm.

    5.Fixing
    The roofing cadar jeung témbok cladding bisa dibenerkeun ku uli disadiakeun atawa screws timer ngetok.
    Pikeun unggal lambar, dua sét uli kudu dibenerkeun leres dina hiji purlin, ngaliwatan nu crest gelombang.
    Unggal crest gelombang dina aréa tumpang tindih nangtung kudu dibenerkeun ka purlin ku uli, sarta metoda reinforcing kudu dilaksanakeun di wewengkon kalawan angin beurat.
    Pikeun claddings témbok, anu tumpang tindih antara dua purlins kudu dibenerkeun ku dua rivets.
    Cushions karét kudu dipake dina lambaran éta lamun ngaropéa ku uli, anu kacangan screw kudu tightened leres, teu leuwih-ketang.

    cadar 6.Roofing kudu dipotong ku ragaji toothless.

    7.Drilling liang
    Maké bor listrik mun bor liang.
    Mangga pastikeun lambaranana geus nempatkeun neuleu on purlins saméméh liang pangeboran.
    Diaméter liang kedah 2mm lega ti eta tina hook mandrel.
    Mangga pigunakeun lem PVC mun ngégél pikeun liang mis-dibor.

    8.Storage na Ngatur
    The cadar kedah disimpen dina pesawat stabil, nu kedah kaci ti lambar éta.
    Cadar pondok kudu ditunda cadar panjang ulah deformasi teh.
    Ulah tumpukan propil béda tina cadar babarengan.
    Mangga nyimpen lambaranana di tempat teduh.
    Ulah megatkeun, rubbing atanapi scratching beungeut mangsa nanganan.

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!