Sanggeus-diobral Service

Sevice kami

Bébas Shengyu roofing lambar sampel
Dupi ngahasilkeun nurutkeun sampel roofing lambar Shengyu Anjeun
tiasa ngahasilkeun warna nu nurutkeun pangabutuh anjeun 
pilihan lengkep tina bentuk & warna
Nyadiakeun Shengyu roofing lambar Laporan Produksi.
Nyadiakeun Shengyu laporan test roofing lambar.
Kalapa kiriman service.we cooperate ongkos CMA parusahaan, MSK, Kline, YML
OOCL EMC, TSL, COSCO, CSCL CSAV, UASC
layanan lengkep sanggeus-jualan.
Nyadiakeun sertipikat asal keur nasabah di nagara béda

Rincian pakét produk

  • UPVC beban panel hateup pikeun LCL

  Numutkeun ngaropéa ukuranana dipak dina Usuk jeung crate kai ngajadikeun lambar hateup protectable tur aman. 

  UPVC beban panel hateup pikeun FCL
  Packing Jilid Per 20'GP / 40'GP (Max panjangna 5.8M / 11.8M)
  2.0mm ketebalan hateup lambar 4KG / per sqm 6300 m2
  ketebalan 2.5mm hateup lambar 5KG / per sqm 5000 m2
  3mm ketebalan hateup lambar 6KG / per sqm 4000 m2

Shengyu résin roofing lambar

  Panjang dina 2190mm (10 gelombang) packing dina kai Usuk 
  panjangna ngaleuwihan 2190mm (10 gelombang), paking dina kantong anyaman
  Max loading kuantitas pikeun hiji 20'ft wadahna nyaeta 4500 méter pasagi;
  Max loading kuantitas pikeun hiji wadahna 40'ft nyaeta 5000 méter pasagi.

FRP beban daylighting lambar keur LCL

  Dipak dina Usuk jeung crate kai ngajadikeun lambar hateup protectable tur aman.
  FRP beban daylighting lambar keur FCL
  Packing Jilid Per 20'GP / 40'GP (Max panjangna 5.8M / 11.8M)
  1.0mm ketebalan hateup lambar 1.6KG / per méter 6500 M
  ketebalan 1.5mm hateup lambar 2.0-2.5KG / per méter 5500 M
  2.0mm ketebalan hateup lambar 3.0KG / per méter 5000 M

c7a59834-6f1d-4f15-9f11-9e488221f828

Bursa produk

74305453-dfc5-42dc-8214-7254040bc8e8


WhatsApp Online Chat!