Tentang Kami

d0fe1b0e-0819-4ca3-a1d8-87f7272cbfecFakta konci
Didirikeun: taun 2001
kapasitas produktif: 5 juta méter pasagi
Taunan elehan: USD 9million
pasar doméstik: leuwih 30 cabang di china
pasar Overseas: presenting di tentang 10 nagara jeung wewengkon
utama Produk: Serat komposit hateup lambar, asa-PVC hateup lambar, hateup lambar résin, Angu hateup lambar.

Brife Perkenalan
Shengyu Gedong Bahan Co., Ltd. ieu lokasina di National High-tech Industrial Parabot Kamekaran, Jingmen Kota, Hubei Province.It geus salawasna fokus kana produksi hateup & témbok kotak, panalungtikan sarta pamekaran salila sababaraha taun, sarta terus ngenalkeun produk anyar kalawan bebas hak cipta intelektual, anjog sarta promosi kamajuan sarta perbaikan hateup domestik téhnologi industri kotak sarta quality.Shengyu geus komitmen ka Cina urang paling profésional produsén roofing kotak! Shengyu coheres kalawan kakuatan group sarta komitmen ka nyieun nilai nyata pikeun konsumén kami!

Shengyu mibanda 210 staffs dina ngahasilkeun sarta departemén marketing, 6 garis produksi otomatis, 15 sét mesin bantu pikeun Kotak aksesori. output taunan na serat komposit hateup lambar, hateup lambar Asa-PVC, résin hateup lambar, hateup lambar jeung asesoris Angu sagemblengna leuwih 5 juta méter pasagi. produk Shengyu, dites ku departemen nulis, ngabuktikeun yén kualitas na ngaleuwihan baku industri jeung sababaraha produk geus ngahontal tingkat anjog di pasar domestik.

036f6506-2cef-41c3-8282-b23f00754ae5


WhatsApp Online Chat!