Pas shitjes shërbimi

Sevice ynë

Pa pagesë Shengyu fletë mbulim mostrës
mund të prodhojnë sipas Shengyu fletë mbulim mostër tuaj
mund të prodhojnë ngjyrën sipas nevojave tuaja 
zgjedhjes i plotë i formës dhe ngjyrës
Dhënia Shengyu fletë mbulim Prodhimi Raport.
Sigurimi Shengyu raportit të testimit fletë mbulim.
Konkurruese Dërgesë service.We bashkëpunojnë anijeve CMA kompanisë, MSK, Klinë, YML
OOCL EMC, TSL, COSCO, CSCL CSAV, UASC
plotë pas-shitjes shërbimi.
Sigurojë certifikatën e origjinës për të konsumatorëve në vende të ndryshme

Paketa Të dhënat e produktit

 • UPVC panel çati ngarkesës për LCL

 Sipas madhësisë përshtatur mbushur në paletë dhe arkë prej druri e bën fletë çati protectable dhe të sigurt. 

 UPVC panel çati ngarkesës për FCL
 Paketimi Vëllimi Per 20'GP / 40'GP (gjatësi Max 5.8 / 11.8)
 2.0mm trashësi fletë çati 4kg / për m² 6300 m2
 trashësi 2.5mm fletë çati 5 kg / m² për 5000 m2
 3mm trashësi çati fletë 6 kg / m² per 4000 m2

Shengyu rrëshirë fletë mbulim

 Gjatësi brenda 2190mm (10 valëve) paketim në paletë druri 
 Gjatësia kalon 2190mm (10 valët), paketim në qese thurur
 max sasia e ngarkimit për një 20'ft kontenier është 4500 meter katror;
 Max Sasia ngarkim për një enë 40'ft është 5000 metër katror.

FRP fletë daylighting ngarkesës për LCL

 Mbushur në paletë dhe arkë prej druri e bën fletë çati protectable dhe të sigurt.
 FRP fletë daylighting ngarkesës për FCL
 Paketimi Vëllimi Per 20'GP / 40'GP (gjatësi Max 5.8 / 11.8)
 1.0mm trashësi fletë çati 1.6kg / për metër 6500 M
 trashësi 1.5mm fletë çati 2.0-2.5KG / për metër 5500 M
 2.0mm trashësi fletë kulmi 3.0KG / metër 5000 M

c7a59834-6f1d-4f15-9f11-9e488221f828

Product Stock

74305453-dfc5-42dc-8214-7254040bc8e8


WhatsApp Online Chat!