Rreth nesh

d0fe1b0e-0819-4ca3-a1d8-87f7272cbfecFaktet kyçe
Themeluar: në 2001
kapaciteti prodhues: 5 milionë metra katrorë
vjetore qarkullim: USD 9million
tregun e brendshëm: mbi 30 degë në Kinë
tregun e huaj: prezantimi në rreth 10 vende dhe rajone
kryesore Products: Fiber fletë të përbërë çati, ASA-PVC fletë çati, rrëshirë fletë çati, Angu fletë çati.

Brife Hyrje
Shengyu Building Materials Co, Ltd ndodhet në Kombëtare teknologjisë së lartë Zona Industriale Zhvillim, Jingmen City, Hubei Province.It është fokusuar gjithmonë në prodhimin çati & mur tjegull, hulumtimit dhe zhvillimit për shumë vite, dhe vazhdimisht futur produkte të reja me të drejtat e pronës intelektuale të pavarur, duke çuar dhe promovimin progresin dhe përmirësimin e teknologjisë së industrisë tjegull brendshme dhe quality.Shengyu është e angazhuar për të Kinës prodhuesi më profesionale tjegull mbulim! Shengyu Udhëheqës funksionon me forcën e grupit dhe është e angazhuar për krijimin e vlerës reale për klientët tanë!

Shengyu posedon 210 shtabet në prodhimin dhe departamentit të marketingut, 6 linjat e automatizuar e prodhimit, 15 grupe të makinës ndihmëse për pllaka accessory. prodhimin e saj vjetor prej fletë fibër përbërë çati, fletë ASA-PVC çati, rrëshirë fletë çati, Angu fletë çati dhe pajisje është krejtësisht mbi 5 milionë metra katrorë. Produktet Shengyu, testuar nga departamenti autoritative, të provojë se cilësia e saj tejkalojnë standardin industri dhe disa produkte kanë arritur nivelin kryesor në tregun e brendshëm.

036f6506-2cef-41c3-8282-b23f00754ae5


WhatsApp Online Chat!