По-продажба на услуги

нашите Зедницата

Слободен Shengyu кров лист примерок
може да се произведуваат според вашите Shengyu кров лист примерок
може да се произведе боја во зависност од вашите потреби 
комплетен избор на форма и боја
Обезбедување Shengyu кров лист Производство извештај.
Обезбедување на тест извештај Shengyu покривање на состојба.
Конкурентни service.We испорака соработуваат превозот компанија ЦВА, MSK, Клајн, YML
OOCL ЕМС, TSL, COSCO, CSCL CSAV, UASC
Комплетна услуга по продажбата.
Обезбеди сертификат за потекло на клиентите во различни земји

Детали за производот пакет

 • Молк кровот товар за LCL

 Според кориснички големина спакувани во палети и дрвена гајба прави покрив лист заштитат и безбедно. 

 Молк покрив панел товар за FCL
 Пакување волумен на 20'GP / 40'GP (должина Макс 5.8m / 11.8M)
 2.0mm дебелина покрив лист 4 кг / по квадратни метри 6300 м2
 дебелина 2.5мм покрив лист 5кг / по квадратни метри 5000 м2
 3мм дебелина покрив лист 6kg / по квадратни метри 4000 m2

Shengyu смола за покривање на состојба

 Должина во рамките 2190mm (10 бранови) пакување во дрвени палети 
 должина надминува 2190mm (10 бранови), пакување во ткаени торби
 Макс вчитување количина за еден 20'ft сад е 4500 квадратни метри;
 Макс вчитување количина за еден 40'ft сад е 5000 квадратни метри.

FRP daylighting лист товар за LCL

 Спакувани во палети и дрвена гајба прави покрив лист заштитат и безбедно.
 FRP daylighting лист товар за FCL
 Пакување волумен на 20'GP / 40'GP (должина Макс 5.8m / 11.8M)
 1.0mm дебелина покрив лист 1.6KG / метар 6500 m
 дебелина 1.5mm покрив лист 2.0-2.5KG / метар 5500 M
 2.0mm дебелина покрив лист 3.0KG / метар 5000 M

c7a59834-6f1d-4f15-9f11-9e488221f828

Акции на производ

74305453-dfc5-42dc-8214-7254040bc8e8


WhatsApp Онлајн Chat!