за нас

d0fe1b0e-0819-4ca3-a1d8-87f7272cbfecКлучни факти
Основана: 2001 година
продуктивен капацитет: 5 милиони квадратни метри
Годишен обрт: УСД 9million
домашниот пазар: повеќе од 30 филијали во Кина
на пазарот во странство: претставување во околу 10 земји и региони
Главни производи: влакна композитни покривот на состојба, ASA-ПВЦ покривот на состојба, смола покрив лист, Angu покрив на состојба.

Brife Вовед
Shengyu Градежни материјали копродукции, Ltd е лоцирана во Националниот High-Tech-индустриската развојна зона, Jingmen градот, Хубеи Province.It секогаш се фокусирани на производство покривот & ѕид плочка, истражување и развој за многу години, и постојано се воведе нови производи со независни правата на интелектуална сопственост, што доведува и промоција на прогресот и подобрување на домашните технологија на кровот плочка индустрија и quality.Shengyu е посветена на Кина производителот на повеќето професионални ќерамиди! Shengyu coheres со силата на групата и е посветена на создавање вистинска вредност за нашите клиенти!

Shengyu има 210 штабови во производство и одделот за маркетинг, 6 автоматски производствени линии, 15 комплети на помошни машина за додаток плочки. годишното производство на влакна композитни покривот на состојба, ASA-PVC покрив лист, смола покрив лист, Angu покрив лист и додатоци е целосно над 5 милиони квадратни метри. Shengyu производи, тестирани од страна на надлежен орган, да докаже дека нејзиниот квалитет надминува стандардните во таа индустрија, а некои производи достигна водечките ниво во домашниот пазар.

036f6506-2cef-41c3-8282-b23f00754ae5


WhatsApp Онлајн Chat!