• synthetic-asa-resin-roof-sheet
 • synthetic-asa-resin-roof-sheet
 • surface-marerial
 • shengyu

добредојде на нашата компанија!

Професионална производител ќерамиди
 • 10 години извоз искуство

  10 години извоз искуство

 • компанија основана од 2001 година

  компанија основана од 2001 година

 • соработувано со повеќе од 30 земји

  соработувано со повеќе од 30 земји

 • Владата назначени снабдувач на урбаните инженеринг

  Владата назначени снабдувач на урбаните инженеринг

 • линија за производство за да се исполнат голем ред

  линија за производство за да се исполнат голем ред

Види се
Ние сме подготвени да ги задоволи вашите барања проект!
WhatsApp Онлајн Chat!