UPVC panel T1110

Short Description:

Shengyu UPVC wall panelt pilihan anyar kanggo construction wall panel. Punika diprodhuksi dening 3 lapisan teknologi co-extrusion. Iku angel, awet ing werna lan entheng, luwih saka logam lan sheet galvanized. More penting, iku ora bakal teyeng ing taman industri abot. panel UPVC kita punika tahan kanggo asam, kelompok jamur lan asor karo kualitas penting. Iku tetep stabil kinerja fisik saka -40ºC kanggo 80ºC. Kinerja anti-karat panel UPVC punika cocok kanggo paling aplikasi ...


  • Quantity Min.Order: 1000meters
  • Sumber Kabisan: 100 000Meters per Month
  • Port: Wuhan, Shanghai
  • Pembayaran Sarat: L / CT / T
  • Potongan: 2.99-7.99 / meter persegi
  • Detail produk

    cara instalasi

    243d644e-620f-4f60-ab6d-73ec7ec9e4e5Shengyu UPVC wall panelt pilihan anyar kanggo construction wall panel. Punika diprodhuksi dening 3 lapisan teknologi co-extrusion. Iku angel, awet ing werna lan entheng, luwih saka logam lan sheet galvanized. More penting, iku ora bakal teyeng ing taman industri abot.

    panel UPVC kita punika tahan kanggo asam, kelompok jamur lan asor karo kualitas penting. Iku tetep stabil kinerja fisik saka -40ºC kanggo 80ºC.

    Kinerja anti-karat panel UPVC punika cocok kanggo paling aplikasi ing wilayah pesisir karo abot karat pedhut uyah, lan wilayah kanthi polusi udara abot, utamané ing zona industri kimia.

     

    Keterangan

    kekandelan Jembar Cover Jembar Purlin Space Length bobot lumahing warna
    1.5mm, 2.0mm, 2.5mm, 3.0mm 1110mm 1050mm 800mm minangka dibutuhake 3.2-6.0KG / ㎡ Glossy Putih, Blue

    fasteners

    fasteners

    Resistance weather penting
    Minangka materi lapisan ndhuwur, resin ASA engineering punika extraordinarily cocok kanggo ruangan. Malah kapapar radiation Ultra-Violet, dampness, panas, chillness lan impact, produk tetep stabilitas saka werna lan fisik. Tes dianakaké ing Tuwa Test Center of Arizona lan Florida mbuktekaken sing kurang saka △ E 5 ing 10 taun.
    Shengyu gendheng plastik sheet liwat 6,000h test tuwa dening China National Center Test kanggo Kimia Bahan Bangunan lan asil sawijining △ E <4.
     
    High impact strength and resistance to extreme climate
    Shengyu UPVC corrugated roof sheet is tested by falling sphere impact test,( a 1kg steel ball falls freely from 1.5 meters high on sheets ) which proves no crack. Tested by ten cycles of freeze and melting, it proves no swelling, frothiness, peeling-off or crack.

    Termal jampel
    Shengyu UPVC corrugated gendheng sheet, sawijining pengaturan konduksi panas iku 0,325 W / m. K, kang witjaksono 1/3 karo sing saka 10mm sheets lempung kekandelan, 1/5 karo sing saka 10mm sheets semen kekandelan, 1/2000 karo sing saka kekandelan 5mm sheets werna baja.

    Banget kinerja anti-karat
    Shengyu UPVC corrugated gendheng sheet, lapisan permukaan sawijining (resin ASA) wis kinerja gedhe ing test anti-karat, kang ora bakal nolak dening erosi saka udan lan salju. Resin ASA tahan kanggo akeh kimia kayata asam, alkalin, uyah, lan sapiturute Mulane, iku cocok kanggo aplikasi ruangan ing wilayah costal karo serius karat pedhut uyah lan polusi udara abot.

    Self-reresik
    Lumahing sheet gendheng iku kandhel lan Gamelan, kang nduweni efek sing padha minangka godhong lotus. Iku ora nresep bledug lan bisa gampang di resiki dening udan.

    Banget anti-mbukak kinerja
    Shengyu UPVC Corrugated gendheng sheet wis kapasitas kuwat kanggo heavy prewangan. Test, conducted dening Shanghai Municipal Building Material Component Quality Supervision lan Station Test, mbuktikake yen ana crack ing kawontenan 800mm ndhukung span lan mbukak 150kg Applied.

    Bobot cahya
    One Piece standar sheet gendheng abot 1.87-6.0kg saben kothak meter.

    Lingkungan-loropaken
    Kanthi China Certificate of Lingkungan Labeling, produk iki mbuktikake ora radiation, bahan volatilizable lan polusi. Apa liyane, iku bisa rampung daur ulang.


  • Previous:
  • Next:

  • 8ff8fb94-7b08-47e7-ba20-78713fff056c

    1.UPVC (ASA) sheets rooing ditrapake kanggo gendheng pitches saka 8 ° 22 °, karo span purlin ora luwih saka 800mm. 9c176ce7-8c7d-4c04-8b37-77a72e098a6b
    T980 gendheng sheet sing ditrapake kanggo gendheng pitches saka 6 ° 22 °, karo span purlin ora luwih saka 1200mm.

    2.Thermal insulating materi ora bisa digunakake langsung ing sheet.

     

    3.Installation:
    Mangga nggunakake andha utawa fasilitas required sajrone instalasi.
    Mangga ora ngadeg antarane rong purlins sajrone instalasi.
    Kanggo gendheng gabled, sheets ing saben sisih kudu diinstal ing wektu sing padha karo kothak Pegunungan.
    Instalasi ora dianjurake kanggo digawa metu ing suhu ngisor -5 ℃. 4f036b2d-9e31-4701-a045-64e4c46ab96c
    Instal dening roofers profesional kanggo njamin kualitas instalasi.

    4.Overlap
    horisontal tumpang tindih dening siji gelombang lan tumpang tindih vertikal ora kurang saka 100mm.

    5.Fixing
    The roofing sheets lan tembok panel bisa diatasi dening pancingan diwenehake utawa ngawut-awut poto-nutul.
    Kanggo saben sheet, loro set pancingan kudu tetep mlaku ing siji purlin, ngliwati Crest gelombang.
    Saben Crest gelombang ing wilayah nyalip vertikal kudu tetep kanggo purlin dening pancingan, lan cara kuat kudu dijupuk ing wilayah karo angin abot.
    Kanggo claddings wall, ing tumpang antarane loro purlins kudu tetep loro rivets.
    Bantal karet kudu digunakake ing sheet yen mbenakake dening pancingan, perkakas meneng kudu tightened mlaku, ora liwat-nyenyet.

    sheets 6.Roofing kudu Cut saw Sapi.

    7.Drilling bolongan
    Nggunakake pengeboran electrical kanggo pengeboran bolongan.
    Mangga priksa manawa sheets wis sijine bener ing purlins sadurunge bolongan ngebur.
    Ing diameteripun bolongan kudu 2mm luwih akeh tinimbang sing saka pancing mandrel.
    Mangga nganggo lim PVC kanggo segel bolongan mis-dilatih.

    8.Storage lan Penanganan
    Sheets kudu disimpen ing bidang stabil, kang arep maneh saka sheet.
    Sheets cendhek kudu sijine sheets maneh supaya ewah-ewahan bentuk ing.
    Aja tumpukan profil beda sheets bebarengan.
    Mangga nyimpen sheets ing iyub-iyub.
    Supaya bejat, rubbing utawa scratching lumahing sak nangani.

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!