News Company

  • We Win Bid The
    wektu Post: 06-05-2018

    A proklamasi dirilis dening Hangzhou Urban Construction Material Procurement Center tanggal 19 April, asil nuduhake kita perusahaan menang bid kanggo Hangzhou project pembaharuan yard bebarengan karo loro Enterprises liyane saka sangang saingan sawise ngevaluasi kualitas produk lan rega lan trustw perusahaan kita ...Waca liyane »

  • Shengyu ASA PVC gendheng Project in Panama
    wektu Post: 06-05-2018

    Waca liyane »

  • Serat Composite Roof Sheet
    wektu Post: 06-05-2018

    Shengyu wis dirilis produk anyar SHENGYU serat COMPOSTIE gendheng LEMBAR kanggo pasar bubar, iku produk jinis paten anyar dikembangaké dening company.its kita digawe saka resin PVC lan compositing retikuler lapisan serat kaca, prodhuk ing kekuatan kakiyatan luwih lan impact resistance saka traditiona ...Waca liyane »

  • resin sintetik kothak cara instalasi sing tepat lan pancegahan
    wektu Post: 06-05-2018

    resin kothak Sintetis cara instalasi bener lan instalasi Wigati: One, cara sing bener kanggo lay ing kothak 1. nyalip (kanggo atap dawané ≦ 15M) 2. staggered (kanggo dawa gendheng ≧ 15M) Kapindho, nggunakake khusus kuku 1. kebon anggur pucuk kanggo muter ing tengah kothak duwe ...Waca liyane »

  • Sintetis resin kothak - slope warata kanggo gendheng kothak khusus
    wektu Post: 06-05-2018

    Sintetis resin kothak jenis hiasan bangunan gendheng permanen lan materi becik anti banyu, utamané kanggo efforts Cina kang saiki kanggo ningkataké "flat kanggo slope" project. Aku resin sintetik kothak hiasan ing summing wiwitan pengalaman saka produk manca padha ing b ing ...Waca liyane »

  • Kredit lan kualitas kothak plastik pangembangan dhasar Enterprises
    wektu Post: 06-05-2018

    reputasi apik, iku perusahaan kanggo nambah pembangunan saka gegaman nyerang. Temenan, ing PVC plastik pasar kothak mangsa, kompetisi antarane Enterprises bakal dadi kompetisi tambah galak, lan kompetisi iki ora mung ana ing wilayah, rega, nanging uga kalebu q ing ...Waca liyane »

  • Kok dadi akeh wong bakal milih kothak plastik Six alasan kanggo pitutur marang kowe
    wektu Post: 06-05-2018

    kothak plastik, uga dikenal minangka kothak pvc, jeneng sing dipilih padha konsep lawang baja lan windows, materi utama digunakake PVC, lan nambah aditif liyane digunakake kanggo nambah kinerja produk, utawa kinerja Processing, kayata stabilizers, lubricants, fortifiers lan ing. baja kothak plastik ...Waca liyane »

  • Analysis: papat ills bakal mengaruhi pembangunan ing industri kothak plastik
    wektu Post: 06-05-2018

    industri kothak plastik ing taun anyar ing jangkah pembangunan cepet banget. Ing wektu cendhak wektu, Enterprises baja-lan-baja nang endi wae Blossom, pasar uga variétas saka plastik account kothak kothak. Ing perkembangan kanthi cepet saka wektu sing padha, minangka mayoritas baja-lan-baja ketik ...Waca liyane »

Tampilan Online Chat!