temperatuer High & karat resistance gendheng sheet

Short Description:

Ing pasar industri lan karat, Shengyu Angu gendheng sheet digawe saka resin polyester (unsaturated) lan serat kaca alkali-free minangka materi ing produksi majeng technology.Shengyu toughtest panel roofing utawa siding karo bobot nominal saka 3.4KG / Meter lan kira-kira 75% kaca reinforment.It kang semangat retarant, digunakake digunakake ing bangunan industri, mining, workshop, expecially cocok kanggo kimia lan samelting tanduran kang ing karat dhuwur lan suhu dhuwur. Specificatio ...


  • Quantity Min.Order: 1000meters
  • Sumber Kabisan: 100 000Meters per Month
  • Port: Wuhan, Shanghai
  • Pembayaran Sarat: L / CT / T
  • Detail produk

    8d1501a9-9241-4dea-9175-b1f269aef377Ing pasar industri lan karat, Shengyu Angu gendheng sheet digawe saka resin polyester (unsaturated) lan serat kaca alkali-free minangka materi ing produksi majeng technology.Shengyu toughtest panel roofing utawa siding karo bobot nominal saka 3.4KG / Meter lan kira-kira 75% kaca reinforment.It kang semangat retarant, digunakake digunakake ing bangunan industri, mining, workshop, expecially cocok kanggo kimia lan samelting tanduran kang ing karat dhuwur lan suhu dhuwur.

    Keterangan

    model kekandelan Jembar Cover Jembar Purlin Space Length bobot warna
    T1005 1.7 ± 0.1mm 1005mm 940mm 1600mm-1800mm minangka dibutuhake 3.2 ± 0.2KG / ㎡ Putih, Biru, Abu-abu
    W1050
    1.7 ± 0.1mm 1050mm 940mm 1600mm-1800mm minangka dibutuhake 3.2 ± 0.2KG / ㎡ Putih, Biru, Abu-abu

    fd52508c-61aa-4462-ac0a-db7ca53f5660

    werna

    3faa9a6c-7aed-4bbe-b667-be802cdaab1d

    aksesoris

    1e4204ce-570d-4024-8ee4-4dbc9d7adbf9

    fasteners

    cb6ac7e7-7957-4727-b02d-263468d4b074

    Feature

    1

    2

    3

    4

    5

    6

    Weather Resistance
    Minangka lumahing dilindhungi dening nutupi fluorocarbon weatherable lan resin polyester, malah menehi kapapar ultraviolet radiation, panas, chillness, dampness lan karat, Angu gendheng sheet tetep stabilitas saka werna lan properites fisik.

    Anti Corrosion
    bahan mentahan, resin lan serat, ana kang resistance kanggo asam lan alkali. Nuduhake jajalan kita, soaking Angu roofing mungguh ing asam klorida (15%), utawa asam sulfat (20%), utawa kalsium hidroksida (5%), utawa asam hydrofluoric (40%), iku tansah kinerja lan katon fisik.

    Stabilitas ukuran geometris, suhu dhuwur resistance
    suhu produksi Augu gendheng sheet saka 180 ℃, suhu distorsi panas iku luwih saka 250 ℃, koefisien ekspansi termal iku 1.95x10-5 ℃ -1, produk ora katon mlengkung ewah-ewahan bentuk ing applicaton.

    Solid
    Angu gendheng sheet nggunakake serat alkali-free kaca minangka materi, iku kuwat minangka sheet baja. Nalika nerangake becik utawa pangaruh sing kuwat liyane, ana ora retak. Kita bakal ngganti sheet kanggo free yen becik ing 50mm asil diameteripun ing perforation.

     

    Resistance kanggo tetegenan
    Amarga bahan lan komposisi ngelmu, Angu gendheng sheet nduweni kemampuan anti-mbukak kuwat. Ing wilayah isis utawa salju, papan purlin bisa sudhut nganti 2 meter.

     

    resistance mbukak angin
    Angu gendheng sheet ngalangi lan angel, desain karo aksesoris profesional, bisa tahan 2000pa angin (padha karo kanggo tingkat anggur 8-10)


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!