Kaca serat dikiataken resin gendheng sheet RY720-B

Short Description:

Shengyu synthetic resin roof sheet, coated with Geloy ASA resin, is a special 3-layer co-extruded roof sheet. Traditional roof tiles pattern with rich colors in light slab that is easy to install. It is a very sturdy slab, resistant to wind and hail, can also be used where a high esthetic factor is required.  What’s more, it remains stable in color and physical properties under ultra-violet radiation, dampness, heat, chillness and impact.     Specification Thickness Width Cover W...


  • Quantity Min.Order: 1000meters
  • Sumber Kabisan: 100 000Meters per Month
  • Port: Wuhan, Shanghai
  • Pembayaran Sarat: L / CT / T
  • Potongan: 5.65-9.99 / meter persegi
  • Detail produk

    cara instalasi

    e31d3a97-f356-4167-9e9f-933e164afba7Shengyu resin sintetik gendheng sheet, ditutupi karo resin Geloy ASA, iku 3-lapisan co-extruded gendheng sheet khusus. Traditional gendheng kothak pola karo werna sugih ing papan cahya sing gampang kanggo nginstal. Iku papan banget kuat, tahan angin lan udan ès, uga bisa digunakake ing ngendi faktor esthetic dhuwur dibutuhake. Apa liyane, iku tetep stabil ing werna lan fisik ing Ultra-Violet radiation, dampness, panas, chillness lan impact.

     

     

    Keterangan

    kekandelan Jembar Cover Jembar Purlin Space Length bobot lumahing warna
    3.0 ± 0.1mm 720mm 640mm 660mm minangka dibutuhake (ongko kaping saka 219) 6kg ± 0.1kg Matte utawa Glossy Blue, padhang Red, Grey, jero Red, terracotta

    3d6f747a-4cff-4d15-bafe-d02b36754799

    a71c0f9d-f45f-4c4a-a1bc-1d249068d9cf

    werna

    370ce32f-a66b-4aa0-8955-8a5e41971a13

    aksesoris

    771367f2-2205-47d1-8d00-a6d57161eef8

    fasteners

    25993ace-91d3-4944-9bfe-1e469e79a2b9

    fitur

    Resistance weather penting
    Minangka materi lapisan ndhuwur, resin engineering Geloy digawe dening GE punika extraordinarily cocok kanggo ruangan. Malah kapapar radiation Ultra-Violet, dampness, panas, chillness lan impact, produk tetep stabilitas saka werna lan fisik. Tes dianakaké ing Tuwa tengah Test of Arizona lan Florida mbuktekaken sing kurang saka △ E 5 ing 10 taun.
     
    Shengyu synthetic resin roof sheet passes 10,000h aging test by China National Test Center for Chemical Building Materials and its result is △E3.85
     
    High impact strength and resistance to extreme climate
    Shengyu synthetic resin roof sheet is tested by falling sphere impact test,( a 1kg steel ball falls freely from 2 meters high on sheets ) which proves no crack. Tested by ten cycles of freeze and melting, it proves no swelling, frothiness, peeling-off or crack.
     
    Banget kinerja anti-karat
    Geloy ASA resin roof sheet has great performance in anti-corrosion test, which will not decline by erosion of rain and snow. Geloy resin is resistant to many chemicals, such as acid, alkaline, salt, etc. Therefore, it is suitable for outdoor application in costal area with serious salt fog corrosion and heavy air pollution.
     
    Self-reresik
    Lumahing sheet gendheng iku kandhel lan Gamelan, kang nduweni efek sing padha minangka godhong lotus. Iku ora nresep bledug lan bisa gampang di resiki dening udan.

    Banget anti-mbukak kinerja
    Shengyu resin sintetik gendheng sheet wis kapasitas kuwat kanggo heavy prewangan. Test, conducted dening Shanghai Municipal Building Material Component Quality Supervision lan Station Test, mbuktikake yen ana crack ing kawontenan 660mm ndhukung span lan mbukak 150kg Applied.

    Bobot cahya
    One Piece standar 720mm gendheng sheet abot 5,9 ± 0.1kg.

    Lingkungan-loropaken
    Kanthi China Certificate of Lingkungan Labeling, produk iki mbuktikake ora radiation, bahan volatilizable lan polusi. Apa liyane, iku bisa rampung daur ulang.


  • Previous:
  • Next:

  • handing

    Sak jawab, produk kudu ora bakal di buwang kanggo supaya bakal ngrusak utawa scratching lumahing produk. Kanggo sheet siji maneh saka 8m, cukup TCTerms ndhukung sing penting supaya gawe saka kothak.

    Lumbung

    Sak jawab, produk kudu ora bakal di buwang kanggo supaya bakal ngrusak utawa scratching lumahing produk. Kanggo sheet siji maneh saka 8m, cukup TCTerms ndhukung sing penting supaya gawe saka kothak.

    Piranti instalasi

    4

    Fttings

    6Mangga ngumpul karet ring anti banyu menyang nesu sadurunge mbenakake ngawut-awut roof.The ora kudu fastened banget tightly.Finally push tutup anti banyu dhateng ngawut-awut tightly.

     

     

     

    7ngawut-awut kudu tetep vertikal menyang surface.Screws sheet karo dawa diameteripun 75mmand saka 6.3mm are needed kanggo ndandani kothak utama.

     

     

     

    Jarak

    Shengyu resin sheet sing ditrapake kanggo gendheng pitches saka 20 kanggo 80.For Jarak ngluwihi sawetara iki, ngukur khusus kudu dijupuk sajrone instalasi.
    Ing ngisor Struktur

    10

    1. struktur Deck
    The lumahing saka kelompok sing arep Gamelan, materi saka kelompok ngirim dadi ewah-ewahan bentuk cilik, kelompok ngirim ora luwih saka 12mm nglukis (miturut span purlin).
    A longkangan 3-5mm antarane loro geladhak penting kanggo ewah-ewahan bentuk.
    Nggulung anti banyu kudu unrolled lancar lan vertikal karo tumpang akurat.

    2. Struktur Steel
    The ngarepke saka struktur baja kudu sabenere kontrol nalika proses ngolah, kang bakal pengaruhe Jarak saka gendheng. Sing soko ngarepke bakal nimbulaké gendheng ora rata.
    Ali ing steels kudu anti-karat dianggep.

    3. struktur dikiataken konkrit
    The underlay beton wis ora ana pengaruhe wigati ing evenness saka gendheng, nalika sisipan ditempelake lan purlins arep banget apik lan ing bidang.
    Loro-lorone sisipan baja lan kayu ditempelake lan purlins kudu anti-karat dianggep kanggo ngluwihi gesang struktur gendheng.
    Purlins Steel kudu gandheng menyang sisipan baja ditempelake lan purlins kayu bisa dipaku ing sisipan kayu ditempelake langsung.

    Waé! Ora gendheng kothak rampung bisa ngatasi masalah waterproofing dhewe, kanggo omah normal, ana sing arep underne

    purlin

    1. Anti-karat perawatan: purlins Metal kudu ditutupi karo salah siji lapisan saka Paint anti-teyeng lan loro lapisan saka kemul pagawean. Purlins kayu kudu ditutupi karo anti-karat utawa lenga aspal.
    2. purlin ndhuwur kudu 180mm kadohan saka garis Pegunungan supaya nginstal kothak Pegunungan.
    3. Ing purlin ngisor kudu kadohan 50-70mm saka eave ing.
    4. papan purlin punika 660mm kanggo Royal Tile.
    ventilasi

    1. Anti-karat perawatan: purlins Metal kudu ditutupi karo salah siji lapisan saka Paint anti-teyeng lan loro lapisan saka kemul pagawean. Purlins kayu kudu ditutupi karo anti-karat utawa lenga aspal.
    2. purlin ndhuwur kudu 180mm kadohan saka garis Pegunungan supaya nginstal kothak Pegunungan.
    3. Ing purlin ngisor kudu kadohan 50-70mm saka eave ing.
    4. papan purlin punika 660mm kanggo Royal Tile.
    Linear Marine Expansion

    Shengyu resin gendheng sheet wis koefisien saka expansion linear saka 0.0000493 / ℃ .Ing supaya ngijini expansion linear normal saka sheet, kita maringi pitutur kanggo pengeboran bolongan karo diameteripun 2-3mm ageng tinimbang sing saka meneng, banjur nggawe mbenakake kanggo supaya sembarang dilatation saka sheet.Please ora nggawe mbenakake banget tightly.
    Instalasi Of Tile Utama 15

    Alignment bener banget penting kanggo ana prakara apa jenis struktur gendheng, mung iki bisa sheets dipun klempakaken rapet lan straightly Ing baris vertikal sing arep 50 ~ 70mm kanggo interior sidewall kanggo gendheng gabled, lan baris horisontal 150mm menyang purlin ngisor .

    Selehake ing sheet kapisan sabisane menyang baris construction vertikal, ndandani dhateng kothak pisanan saka vertikal saben liya, miturut ndhukung framework.The baris kudu ing kahanan ora perforated.
    Fixings kudu nglumpuk ing Crest gelombang kothak.

    care tartamtu perlu dijupuk nalika aligning baris kapisan amarga ing sheets dawa malah lining mati saka sawetara millimeters kanggo saben sheet bisa nggawe masalah.

    Banjur pindhah ing apa mbenakake kapindho, tumpang tindih ing sheet kapindho laterally dhateng pisanan lan ndandani karo ngawut-awut poto ing kothak pisanan paling kang cocok kanggo tumpang tindih.

    Kanggo njaga Alignment bener saka fixings disaranake nggunakake baris saka referensi tetep kanggo nemen saka rafter ing.

    16Terus ing cara sing padha karo sheets katelu lan kasebut, lan maneh mriksa-kawontenan papat sheets, banjur ndandani ing saben kothak liyane.
    Ngumpul sheets ing cara sing padha nganti final siji, yen perlu, sing jembaré saka sheet final kudu Cut patut.

    Waé! Saben sheet kudu nglumpuk sabisane kanggo siji overlapped.

     

    Kanggo saben detik disaranake minangka tansah sing miwiti saka kiwa karo sheet sing Cut ing setengah lengthways (telung larik saka kothak) iki ngidini sampeyan kanggo terus karo tumpang tindih horisontal staggered larik, lan kuwi supaya silang a saka papat sheets ing tumpang tindih.

     

     

    Sheets isih Cut ing awal ora boroske lagi bisa digunakake ing mburi roofing minangka pangaturan.
    Ngrampungake sisih ngelawan ing cara sing padha.
    Saluran munggah larik vertikal ing kothak ing sisih ngelawan karo wong saka pisanan, supaya ngumpul ing kothak Pegunungan.

    17

    18Waé! Kanggo slope ngisor utawa ing zona utamané isis utawa rainly iku cocok kanggo segel tumpang tindih dening resin sealant utawa silikon sealant.

    Kanggo sisih triangle saka gendheng papat slope, ing sheet kudu diwiwiti saka tengah, banjur terus loro pituduh ngiwa lan nengen.

     

    Cut sheets saluran hip kanggo asesemble Pegunungan diagonal

     

    Ridge Tile

    20Pamasangan kothak Pegunungan kudu miwiti saka siji side.For kothak pisanan, iku kudu setengah Cut supaya silang saka papat sheets ing tumpang tindih.
    Self-ngawut-awut karo dawa 75mm lan diameteripun saka 6.3mm bakal needed kanggo ndandani kothak Pegunungan menyang care tile.Take utama ora kanggo ndandani Pegunungan near kanggo pinggiran lan mulane ora duwe masalah infiltrasi.

    Waé! Kanggo slope ngisor utawa ing zona utamané isis utawa rainly iku cocok kanggo segel tumpang tindih dening resin sealant utawa silikon sealant.

     

     

     

    Tile diagonal

    22Minangka kanggo instalasi saka Pegunungan diagonal, iku kudu didadekake siji kanggo tetep terus karo hip line.Self-ngawut-awut karo dawa 75mm lan diameteripun saka 6.3mm are needed kanggo ndandani sudhut prefabricated menyang tile.Diagonal Pegunungan kothak utama kudu diinstal saka ngisor nduwur karo sejajar 50mm.

     

     

     

     

     

    Telu cara Ridge

    24

     

    A sambungan telu cara digunakake minangka unsur gabung antarane Pegunungan linear lan siji diagonal kanggo gendheng papat slope.

     

     

     

     

     

    Valley

    The comer digawe dening gabung loro pitches converging diarani valley.Position lan ndandani loro ngudani podo, 240 mm saka tengah comer ing, podo karo menyang comer saka jurang.
    Ndandani talang lembah digawe ing panel resin sintetik utawa logam ing ngudani nggunakake timer ngawut-awut utawa kuku.

    Galvanized lembah muter uga bisa digunakake kanggo jurang gutter.Position ing sudhut miwiti saka garis Pegunungan, nyetel mudhun kasebut kanthi teliti, ing slab.Begin kanggo ndandani sudhut nemen saka jurang ing ngudani nggunakake timer ngawut-awut utawa kuku.

    Sheets cocog kanggo baris jurang kudu wis awujud sadurunge posisi, nanging ninggalake kamungkinan kanggo nyumerepi maneh, sawise mbenakake, duwe line lembah sampurna terus.

    26

    Sambungan Kanthi Wall

    Gunakake sidewall sumunar digawe ing Shengyu panel resin utawa logam, kelet Papan sumunar kanggo tembok lan kothak dhewe-ngawut-awut utawa kuku lan segel pungkasan sing luwih dhuwur saka sumunar karo sealant Silicon.

    28

    Sambungan Kanthi Chimneys
    Gunakake sidewall sumunar digawe ing Shengyu panel resin utawa logam, kelet Papan sumunar kanggo tembok lan kothak dhewe-ngawut-awut utawa kuku lan segel pungkasan sing luwih dhuwur saka sumunar karo sealant Silicon.

    30

    Gunakake resin sintetik utawa flashings logam, kelet Papan sumunar kanggo tembok lan kothak dhewe-ngawut-awut utawa kuku lan segel pungkasan sing luwih dhuwur saka sumunar karo sealant Silicon. (Waca diagram ing ndhuwur)
    Flashings sing dianjurake kanggo diproses ing situs dening Papan logam, minangka pitches gendheng lan posisi chimneys maneko rupo kanggo atap beda.
    Aluminium utawa galvanized nggulung uga bisa digunakake kanggo sambungan antarane kothak lan chimney.Stick nggulung menyang sheets kabeh sak chimney.Fix pucuk nggulung kanggo cerobong asep dening kuku lan banjur segel pungkasan sing luwih dhuwur.

    31 32

    Sambungan Kanthi skylight
    Sheets kudu nglumpuk ing cara biasanipun nganti njupuk cedhak skylight ing.

    Njupuk pangukuran pas skylight, nggawe slot pas ing sheet karo minerals fleksibel utawa saw lancip-waos hotspot.
    Tumpang tindih nggeser timbal kanggo sambungan ngisor ing sheet mangulon tegese lan wangun karo tangan pas sheet uga.
    Banjur, nyeleh sheet shaped, fitting iku uga kanggo sisih lan sambungan ndhuwur lan tumpang tindih ing bagean, karo extremity saka unsur rodok olo nggeser timbal ing sisih ngisor saka skylight ing.

    34

    Terminal Diagonal-Ridge

    36

    Sawise pagawean pungkasan perakitan saka Pegunungan diagonal, masang terminal Piece Pegunungan diagonal menyang mburi ngisor Pegunungan diagonal, lan ndandani kanggo Pegunungan diagonal dening rivets.

     

     

     

     

     

     

    Papan Barge

    Sawise pagawean pungkasan perakitan saka Pegunungan diagonal, masang terminal Piece Pegunungan diagonal menyang mburi ngisor Pegunungan diagonal, lan ndandani kanggo Pegunungan diagonal dening rivets.

    38

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!