FRP Daylighting sheet WW1025

Short Description:

The FRP daylighting sheet,also called the fiberglass reinforced polyester daylighting sheet,consists of the high-performance protective film,unsaturated polyester resin and giberglass.Popular for its stablility and durability,it is widely used in stadium,greenhouse,entertainment for the roofs and walls .     Specification Model Thickness Width Cover Width Length Weight Color TT980 1.0mm,1.5mm,2.0mm,2.5mm 980mm 900-1200mm As Required 1.6-3.8KG/M White,Blue,Grey,Translucent WW...


  • Quantity Min.Order: 1000meters
  • Sumber Kabisan: 100 000Meters per Month
  • Port: Wuhan, Shanghai
  • Pembayaran Sarat: L / CT / T
  • Potongan: 2.99-8.99 / Meter / meter persegi
  • Detail produk

    cara instalasi

    9d197de9-819a-4c81-bb42-17a2731cbe9aThe FRP Daylighting sheet, uga disebut serat dikiataken polyester Daylighting sheet, kasusun saka dhuwur-kinerja film protèktif, resin polyester unsaturated lan giberglass.Popular kanggo stablility lan kekiatan, iki digunakake digunakake ing stadion, griya ijo, hiburan kanggo atap lan tembok.

     

     

    Keterangan

    model kekandelan Jembar Cover Jembar Length bobot warna
    TT980 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm 980mm 900-1200mm minangka dibutuhake 1.6-3.8KG / M Putih, Biru, Abu-abu, Translucent
    WW1025 1.0mm, 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm 1025mm 940-1200mm minangka dibutuhake 1.6-3.8KG / M Putih, Biru, Abu-abu, Translucent

    4430b8f4-f078-4f1f-b5bc-dfefd5f61a76

    fitur

    Resistance weather penting
    Shengyu FRP Daylighting sheet, membran anti-tuwa sawijining bisa meh babar blas filtrate ekstra-Violet lan nggawe urip layanan liwat 20 taun.

    Kekuatan impact dhuwur
    Shengyu FRP Daylighting sheet, karo kinerja unggul kanggo anti-impact lan flexural pengaturan kurang, iku bisa metokake serangan saka angin utawa liyane.

    Penting termal-stabilitas
    Shengyu FRP Daylighting sheet, suhu aplikasi kisaran to110 saka-38 karo ukuran geometri stabil.

    Banget kinerja anti-karat
    resin FRP tahan kanggo akeh kimia kayata asam, alkalin, uyah, lan sapiturute

    Warna Pengawetan
    Shengyu FRP Daylighting sheet, ngadopsi membran diimpor lan lapisan anti-tuwa, njamin stabilitas werna lan transmittance cahya.

    Self-reresik
    Lumahing sheet gendheng iku kandhel lan Gamelan, kang nduweni efek sing padha minangka godhong lotus. lt ora nresep bledug lan bisa gampang di resiki dening udan.

    Transmision cahya
    Panularan cahya cahya sheet Shengyu FRP punika 60-85%. Cahya liwat FRP cahya nyambeh sheet lan entheng. lt ora mbentuk band cahya supaya minangka kanggo nggawe padhang ruangan.

    00c27978-3822-46db-b343-5b1062958763

    Paraneters fisik

    1f09b853-e06a-476f-b776-80442bd0824d


  • Previous:
  • Next:

  • The FRP Daylighting lembaran produk Daylighting awet dirancang kanggo cuaca resistance.install iku kasebut kanthi teliti, amarga padha wedi marang karusakan utawa ngeruk, kang bisa pengaruhe layanan sawijining life.In peserta puteran saka sheet Daylighting karo sheet werna baja, mantan bakal sijine liwat terakhir.
    Mbenerake Instal Cara Incrrect Instal Cara

    001

    1.The diameteripun bolongan kudu 2-3mm luwih saka diameteripun mbenakake meneng, awit wedi karo expansion disebabake panas lan kontrak disebabake kadhemen.

    2.A premium mesin cuci anti banyu kudu sijine antarane sing meneng lan sheet Daylighting kanggo efek anti banyu lan dustproof.

    3.A pindho sisi tape kudu sijine liwat purline, awit wedi saka gesekan langsung antarane sheet Daylighting lan purline ing.

    4.There arep loro kaset tape pindho sisi ing puteran vertikal posisi peserta kanggo efek anti banyu.

    5.In panyimpenan saka sheet Daylighting, ora sijine kaku ing kanggo wedi menehi bejat.

    2

    Plan layout

    3

    Wigati:

    1.The sisih kiwa ing drawing ndhuwur iku tata kita dianjurake, nalika sisih tengen siji inadvisable.

    2.The cara paling apik puteran peserta antarane sheet Daylighting lan sheet werna baja punika peserta puteran kebak kiro-kiro saka ridges menyang eaves utawa kiro-kiro saka ridges kanggo purlines tengah kanggo alasan ing ngisor iki:

    Aku Daylighting sheet lan sheet baja ana ing ngecor processes.As beda kita kabeh ngerti, ing sheet baja dadi liwat proses rolling kadhemen, asil ing amba intersecion relatif cilik, nalika sheet Daylighting dadi liwat proses thermosetting, asil ing amba ageng persimpangan. (Yen amba persimpangan iku cilik banget, kaku sawijining isih bakal dhuwur banget, supaya bakal tundhuk gawe utawa malah bejat ing nggunakake.) Mulane, iku luwih apik kanggo nyelehake ing sheet Daylighting liwat sheet baja .

    II.For alesan ndhuwur, ing sheet Daylighting cenderung kanggo duwe Crest gelombang rada gedhe saka sheet baja ora, kang mbantu pas sheet Daylighting dhateng pelat waja better.On nalisir, yen sheet baja sijine liwat sheet Daylighting , padha ora pas dadi uga, malah asil ing Crest gelombang gawe ing sheet Daylighting, kang luwih bakal mimpin kanggo leakage.A banyu Uploaded horisontal suwine sheets Daylighting ora dadi banget sudhut, utawa buruh construction bisa ngidaki band Daylighting ing proses pambangunan lapangan, kang bisa mimpin kanggo gawe saka sheet Daylighting (nyebabake banyu leadage) utawa malah kacilakan (wong tumiba mudhun saka dhuwur)!

    Drawing Node Normal

    ombak umum sheet puteran peserta: sijine sheets Daylighting langsung dhateng sheets baja lingkungan profiled karo tape karet anisol fastened menyang joints ing pinggir sheets baja; Mburi sadawane dawa Daylighting sheet bakal sijine purline ing, tindih sheet baja dening liwat 250mm, karo rong bagéyan 2 * karet 20mm anisol kaset ing puteran pungkasan peserta.

    6

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!