Sawise-sale Service

Sevice kita

Free Shengyu roofing sheet sampel
bisa gawé miturut sampel roofing sheet Shengyu Panjenengan
bisa gawé werna miturut kabutuhan 
pilihan lengkap wangun & werna
nyediakake Shengyu roofing sheet Report Produksi.
Nyediakake Shengyu laporan test roofing sheet.
Competitive kintunan service.we kerjo shipping CMA perusahaan, MSK, Kline, YML
OOCL EMC, TSL, COSCO, CSCL CSAV, UASC
layanan Complete sawise-sales.
Nyedhiyani certificate asal kanggo customer ing negara

Details paket Product

  • UPVC mbukak panel gendheng kanggo LCL

  Miturut selaras ukuran dikempalken ing Pallet lan peti kayu damel sheet gendheng protectable lan aman. 

  UPVC mbukak panel gendheng kanggo FCL
  Packing Volume Per 20'GP / 40'GP (Max dawa 5.8M / 11.8M)
  2.0mm kekandelan gendheng sheet 4KG / saben sqm 6300 m2
  kekandelan 2.5mm gendheng sheet 5KG / saben sqm 5000 m2
  3mm kekandelan gendheng sheet 6KG / saben sqm 4000 m2

Shengyu resin roofing sheet

  Length ing 2190mm (10 ombak) packing ing kayu-kayuan Pallet 
  Length ngluwihi 2190mm (10 ombak), packing ing tas kain
  Max loading jumlahe siji 20'ft wadhah iku 4500 meter persegi;
  Max loading jumlahe siji wadhah 40'ft punika 5000 meter persegi.

FRP mbukak Daylighting sheet kanggo LCL

  Dikempalken ing Pallet lan peti kayu damel sheet gendheng protectable lan aman.
  FRP mbukak Daylighting sheet kanggo FCL
  Packing Volume Per 20'GP / 40'GP (Max dawa 5.8M / 11.8M)
  1.0mm kekandelan gendheng sheet 1.6KG / saben meter 6500 M
  kekandelan 1.5mm gendheng sheet 2.0-2.5KG / saben meter 5500 M
  2.0mm kekandelan gendheng sheet 3.0KG / saben meter 5000 M

c7a59834-6f1d-4f15-9f11-9e488221f828

Stock Product

74305453-dfc5-42dc-8214-7254040bc8e8


Tampilan Online Chat!