Babagan awake dhewe

d0fe1b0e-0819-4ca3-a1d8-87f7272cbfecFacts Key
Madeg: ing 2001
kapasitas produktif: 5 juta meter persegi
Annual turnover: USD 9million
pasar domestik: liwat 30 cabang ing china
pasar Overseas: pun tampilaken ing bab 10 negara lan wilayah
utama Produk: Serat gabungan gendheng sheet, ASA-PVC gendheng sheet, gendheng sheet resin, Angu gendheng sheet.

Brife Pambuka
Shengyu Bahan Bangunan Co., Ltd. dumunung ing National High-tech Industrial Zone Development, Jingmen City, Hubei Province.It wis tansah fokus ing produksi gendheng & tembok kothak, riset lan pangembangan kanggo akèh taun, lan saya introduce produk anyar karo sawijining hak properti intelektual, anjog lan mromosiaken proses lan asil dandan saka gendheng domestik teknologi industri kothak lan quality.Shengyu tekad China kang paling profesional Produsèn roofing kothak! Shengyu coheres karo kekuatan klompok lan tekad nggawe Nilai nyata kanggo kita pelanggan!

Shengyu kagungan 210 tenaga ing prodhuksi lan departemen marketing, 6 garis produksi otomatis, 15 set mesin tambahan kanggo kothak aksesoris. output taunan saka serat gabungan gendheng sheet, gendheng sheet ASA-PVC, resin gendheng sheet, gendheng sheet lan aksesoris Angu babar blas liwat 5 yuta meter. produk Shengyu, dites dening departemen kuoso, mbuktekaken sing kualitase ngluwihi standar industri lan sawetara produk wis ngrambah ing tingkat anjog ing pasar domestik.

036f6506-2cef-41c3-8282-b23f00754ae5


Tampilan Online Chat!